discography abautUs photoAlbum funfunClub shop contact
-1998. proslavili su sedmi ro室an otvoriv඲ata legendarnog zagreba諯g plesnjaka Tucmana, najpopularnijeg okupljali堭ladih Zagrep衮a pedesetih I ꤥsetih godina.
-Koncertom na igrali堺agreba諥 gimnazije promovirali su film "Bra桠Blues 2000", najavivପetnu turneju i snimiv೰ot za pjesmu 㴵789૯ja se pojavljuje u filmu, a Soul fingersi su ju obradili i uvrstili na svoj drugi album.
-Svirali su na ekskluzivnim partyima velikih kompanija poput Coca Cole, Playboya, Mycrosofta itd.
-1999 do襫ali su velikim koncertom na zagreba諯m glavnom trgu,
- obilje쩠su snowboard sezonu 1999, nastupivൠ飡rskoj, na Europskom prvenstvu u snowboardu, te u Italiji na Svjetskom snowboard prvenstvu kao glavna glazbena atrakcija.
- U srpnju 1999 na prestiﭠMontreux Jazz Festivalu u 飡rskoj odr쩠su 衫 dva koncerta od kojih se jedan moయgledati na slu宯j Internet stranici Festivala.
-1999 odr쩠su turneju diljem Hrvatske pod pokroviteljstvom Stelle Artois.
U B.P. klubu snimili su i svoj prvijenac "Live in B.P.", za vrijeme 11. zagreba諯g Jazz Faira u listopadu 1993. koji je nagra宠sa dva Porina.
No Soul Fingersi ubrzo su se na頮a prekretnici svoje karijere. Za drugi album "Very Live" odlu詬i su svom repertoaru pridodati neke nove pjesme, promijeniti stil obla襮ja i snimiti ga "ne samo u毬 nego vrlo u毢 na dva koncerta u zagreba諯m ZKM-u.
Tada, u travnju 1996, uz pomo栴ridesetak gostiju, zbora i tri plesa詣e אָvane na Broadwayu, bra桠(u ljubi衳tom i srebrnom smokingu) uspjela su natjerati publiku u krcatom kazali堤a ple੠tulumari dvije no橠zaredom.
Tako je snimljen album "Very Live", uz prate橠video zapis, koji im je ubrzo donio 5 nominacija i tre楧 Porina.
Album Very Live izdao je BMG, jedna od pet najve橨 diskografskih ku桠na svijetu, pa su tako Soul Fingersi prvi hrvatski sastav koji je objavio album za jednu multinacionalnu kompaniju.
I tako je njihova nekadaꡠ"izmi꯴ina" kako imaju band pokazala da se laganje ponekad isplati. Samo ra桠sada tvrde kako su oduvijek govorili samo istinu.
"Tada je to bila la࡬i kada se osvrnemo unatrag znamo da je to bio san koji je samo 襫ao da se ostvari," kaĥnis.

slika


Nike CTR360 Libretto III IC Adidas Ultra Boost Shoes Nike KD 9 Shoes Nike Air Huarache Adidas Crazy Explosive Men Stephen Curry Shoes Adidas Yeezy Boost 550 Timberland Boots & Shoes Adidas Climacool Boat Lace Adidas US Adidas Originals Stan Smith Shoes Nike Sock Dart Kids Supra Bleeker Nike Free 3.0 Flyknit Air Jordan 11 Adidas Neo Shoes Adidas Soccer Shoes Adidas Yeezy Boost adidas Originals Stan Smith Sneaker Nike Internationalist Men